• Vinck - Wijn & Spijshuis

  ...sfeervol genieten

 • Vinck - Wijn & Spijshuis

  Gastronoom-Sommelier Jorien Pieters

 • Vinck - Wijn & Spijshuis

  ...prominent terras aan de Roode Steen

 • Vinck - Wijn & Spijshuis

  ...heerlijke wijnen per glas of per fles

's Middags is het ook goed vertoeven bij Vinck.
Denk aan een High Wine op de zaterdag of zondag.
Zo geeft u een culinaire invulling aan uw dag.

Vinck Wijn & Spijshuis schenkt 85 wijnen van over de hele wereld. In de door onze gastronoom-sommelier gerunde bar draait alles om wijn. De traditionele borrelgarnituur maakt plaats voor diverse delicatessen en gerechten die bij de wijn kunnen worden besteld. Vinck is er niet alleen voor wijnkenners, maar brengt ook graag niet-wijnkenners in contact met de wereld van de wijn.

 

Bij goede wijn hoort goed eten. Van woensdag t/m zondag kunt u een heerlijk glas wijn combineren met één van de culinaire gerechten, bedacht en bereid door onze chef.

 

Nieuwe smaken ontdek je het beste tijdens een wijnproeverij. Vinck Wijn & Spijshuis host dan ook wijnproeverijen voor verschillende formaten groepen. Voor de kleinere gezelschappen is er ook een ‘Vinck flight’; een proeverij met een beknopte uitleg van een sommelier. Een proeverij of evenement kan ook op maat worden samengesteld.

 

 

Het interieur van Vinck Wijn & Spijshuis is een knipoog naar het houten wijnvat. Met eikenhouten planken op de vloer, glazen klimaatkasten die alle wijnen tentoonstellen, en hoge en lage steigerhouten tafels is Vinck Wijn & Spijshuis een plek met een gezellige en roerige sfeer. De wijnbar is modern, intiem en heeft een internationale allure. De wijnbar biedt plaats aan ruim 60 personen. Met haar locatie aan het Roode Steen, en buiten de hoge bartafel waar nog tot in de avond de zon op schijnt, is het dé plek om van Hoorn te genieten.

 

Vinck Wijn & Spijshuis is er voor zowel wijnkenners als leken. Op de kaart staan ook niet alleen de beste wijnen en bijzondere hapjes en gerechten, maar ook voldoende non-alcoholische dranken. Door de ongedwongen sfeer is er voor iedereen wat te ervaren bij Vinck Wijn & Spijshuis; van een gezellige borrel met hapjes en wijnen, tot een diepgaande en bijzondere wijnervaring met mooie gerechten.