• Wijn & Spijshuis Vinck

    ...u kunt bij ons reserveren

  • Wijn & Spijshuis Vinck

    ...verse producten

  • Wijn & Spijshuis Vinck

    ...iedere week nieuwe wijnen

  • Maak kennis met Vinck nieuwe stijl! Maak een keuze uit een van de tien kleinere gerechten, met zorg bereid door chef Edwin Swaab, en laat gastvrouw Jorien Pieters er een bijpassend glas wijn bij schenken.

  • Dorade€ 9,50

    tomaat - iberico

  • Tonijn € 10,50

    quinoa - soja parels - wasabi

  • Rundertartaar€ 10,50

    gegaard ei - parmezaan - cornichon

  • Couscous€ 9,00

    geitenkaas - rode biet - appel - amandelen

  • Kalfswang€ 11,00

    zuurkool - knolselderij - schuim van parmezaan - hazelnoten (kan ook vegetarisch)

  • Coquille€ 11,50

    bloemkool - macadamia - bospaddenstoelensaus

  • Leng€ 10,50

    pompoen - bospeen - kreeftensaus met rode curry (kan ook vegetarisch)

  • Risotto€ 10,50

    truffel - parmezaan

  • Selectie van Europese kazen v.a € 8,50

    3/4/5 stuks of een XL plank

  • Chocolademousse€ 8,50

    brownie - calamansi - citroen - amandelen

  • High Wine Normal34,00

    Welkom met een mooi glas bubbels. Hierna serveren wij in vier gangen verschillende kleine gerechtjes met vier bijpassende glazen wijn.

  • High Wine Deluxe43,50

    Welkom met een mooi glas bubbels. Hierna serveren wij in vijf gangen verschillende kleine gerechtjes met vijf bijpassende glazen wijn.

  • Onze High Wine kunt u bestellen tot 20.30 uur.

  • Onze High Wine kan alleen op reservering, om teleurstelling bij eventuele onbeschikbaarheid te voorkomen.

Laat u verrassen door chef kok Edwin. Met seizoensgebonden en verse producten stelt hij heerlijke en unieke smaak- combinaties samen, die als gerechten worden gepresenteerd.